Me and my blog just want to wish all of my readers a Happy New Year, hoping that you leave behind a year of dreams-turn-reality, and that this new year will bring new adventures, challenges and happiness. Personally, I will begin the year really ill with the flu, but hopefully that’s a sign that the rest of the year will be better!


 

Eu e meu blog só queremos desejar a todos dos meus leitores um Feliz Ano Novo, esperando que você deixa pra trás um ano cheio de sonhos que ficou realidade, e que este ano novo traga novas aventuras, novos desafios e muito feliz. Pessoalmente vou começar o ano com a gripe muito mal, mas isso é, esperançosamente, um sinal que o restante do ano ficará melhor!


Jag och min blogg vill bara önska alla mina läsare ett Gott Nytt År, och jag hoppas att du lämnar bakom dig ett år fullt av drömmar som blev verklighet, och att detta nya år ska bringa nya äventyr, utmaningar och glädje. Personligen kommer jag att börja året med flunsa, men förhoppningsvis är det ett tecken på att resten av året blir bättre!


Ik en mijn blog willen alleen een Gelukkig Nieuw Jaar aan alle lezers van mij wensen, hopend dat je achterlaat een jaar vol van dromen die waarheid werden, en dat dit jaar nieuwe avonturen, uitdagingen en geluk zal brengen. Wat mij betreft ga ik het nieuwe jaar met de grip beginnen, maar hopelijk is dit een teken dat de rest van het jaar beter wordt!


Toivotan kaikille Hyvää Uutta Vuotta!

Ich wünche Ihnen ein Gutes Neues Jahr!

新年快樂! – Xinnian Kuaile!

Photo from last new year, shot by the "Koppelpoort" here in Amersfoort.
Photo from last new year, shot by the “Koppelpoort” here in Amersfoort.

This was Amersfoort last year at this time.. it’s very noisy with so many people in such a small place, all firing off fireworks at the same time!

Advertisements